Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Faren fikk sparken fra Apple etter hennes “iPhone X”-stunt

Nå forklarer hun seg.

Vi fikk dessverre rett med tittelen vår: “De som lastet opp dette klippet av «iPhone X» kan ha fått sparken“.

Gikk som det måtte
For nå viser det seg at faren til jenta som lastet opp bildet fikk sparken fra Apple, og at det ikke var et PR-stunt fra Apples side, som vi heller ikke trodde.

Det er klippet under, laget av datteren, Brooke Peterson, til den tidligere Apple-medarbeideren, som ikke overraskende endte tragisk.

Det er selvsagt strengt ulovlig for Apple-medarbeidere å laste opp bilder eller videoklipp av enda ikke lanserte produkter, spesielt når det er en ny iPhone og et produkt som er det mest drastiske nye siden 2007 fra selskapet.

Vi kommer tilbake med sniktitt på “iPhone X” fredag 3. november.

Peterson skryter av sin far som har tatt ansvaret for hva som skjedde. Han skal visstnok ikke ha hatt problemer med å finne seg en ny jobb.
Peterson skryter av sin far som har tatt ansvaret for hva som skjedde. Han skal visstnok ikke ha hatt problemer med å finne seg en ny jobb. Men Peterson er opprørt etter behandlingen faren skal ha fått etter at det ble avslørt hva som hadde skjedd. (Ill.: Brooke Peterson)

Er ikke sinte på Apple
Peterson forklarer i klippet under (som er vist over 1,2 millioner ganger) at faren hennes viste henne mobilen etter Apples “iPhone X”-pressekonferanse.

Hun sier hun elsker å lage YouTube-innhold og at du ikke hadde noen visninger før X-en kom inn i bildet, og at videoen kun var ment å være et minne for henne og familien da de besøkte faren hos Apple.

“Jeg har ingen anelse hvorfor min video ble en suksess”, hevder hun. Hun sier også at Apple ba henne fjerne videoen, og at hun gjorde som de sa. Likevel fikk altså faren sparken.

“Vi er ikke bitre eller sinte. Faren min hadde en fin periode hos Apple og jeg kommer fremdeles til å handle Apple-produkter”.

 

Kilde:
YouTube

Stikkord: Apple, iphone