Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Metal Gear Survive lanseres i 2018. (Ill.: Konami)

Det første Metal Gear-spillet uten Hideo Kojima har fått lanseringsdato

Spill: Overlevelsesspillet kommer tidlig neste år.

Etter et mye omtalt sorti fortsetter Konami utviklingen av Metal Gear-serien uten Hideo Kojima som har startet et eget spillstudio som jobber med et spill for PlayStation 4.

Lanseres i februar 2018
Under fjorårets Gamescom-messe annonserte Konami overlevelsesspillet «Metal Gear Survive» som er på vei til PlayStation 4, PC og  Xbox One. Planen var opprinnelig å lansere spillet i år, men det har senere blitt flyttet til 2018.

22. februar er datoen «Metal Gear Survive» blir tilgjengelig for konsollspillere i Europa. USA får spillet to dager før. PC-dato er ikke kjent.

Samtidig med datoavsløringen annonserer Konami at dem som forhåndsbestiller spillet mottar en «Survival Pack». Den inneholder flere gullbelagte våpen, to gester i form av tommel opp og «glad», fire skjerf i fargene grønn, blå, rosa og sølv og Kabuki ansiktsmaling.

En helt ny vri
«Metal Gear Survive» ser ut til å bli et helt annerledes spill enn de tidligere titlene i den kritikerroste serien, først og fremst fordi det er zombier man kjemper mot. Det er satt i en alternativ virkelighet og er finner sted like etter hendelsene i «Metal Gear V: Ground Zeroes».

Spillet har for øvrig støtte for samarbeid noe som også må sies å være nytt i Metal Gear-sammenheng.

Har du planer om å kjøpe «Metal Gear Survive»?

 

Kilde:
Konami

Stikkord: metalgear, Spill