Mafia-spillet er tilbake.
Mafia-spillet er tilbake.

Annonse


Dette Mafia-spillet ble fjernet for fem år siden – nå er det tilbake

Kritikerroste Mafia: The City of Lost Heaven ble lansert i 2002. Uten noen videre forklaring ble mafiaspillet fjernet fra Steam ti år etter lanseringen. Etter fem år i dvale er spillet nå tilgjengelig for digitalt kjøp.

Vender tilbake
I spillet inntar man rollen som drosjesjåføren Tommy Angelo som blir innvidd i familien Saliere som han stiger i gradene i. Mafia: The City of Lost Heaven er satt til 1930-tallet i den oppdiktede, amerikanske byen Lost Heaven.

Nå er tittelen altså tilbake igjen, men det er ikke på Steam at du nå kan kjøpe spillet. I stedet er det GOG (Good old Games) som har klart å få The City of Lost Heaven tilgjengelig i digital utgave. Grafikken er naturligvis noe utdatert, men historien er fortsatt like god som den var for 15 år siden.

Les vår anmeldelse av Mafia 3: Mafia 3 er som en Tarantino-hevnfilm, men de samme feilene repeteres.

Annonse


Et ankepunkt ved denne lanseringen er at den ikke har den lisensierte musikken originalutgaven hadde. Dermed blir opplevelsen ikke helt lik originalen og du vil i stedet lytte til et nytt lydspor i 1930-tallets USA. Et søk etter spillmusikken på Spotify vil forresten gi deg flere treff, så det er en mulig erstatning der.

Spilte du Mafia: The City of Lost Heaven?

 

Kilde:
GOG