Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Master Chief Collection oppdateres for Xbox One X. (Ill.: Microsoft Studios)

Halo-samlepakken optimaliseres for Xbox One X

Spill: Og gode nyheter for Halo Wars 2-spillerne.

Det er ikke mange ukene til Xbox One X lanseres og Microsoft øker stadig listen over spill som er eller blir optimalisert for 4K-konsollen. Halo: The Master Chief Collection er det seneste spillet i den listen.

Oppdaterer Halo-samling
Microsoft annonserte i går at Master Chief Collection blir oppdatert til å kjøre best mulig på Xbox One X.

Spillere som har prøvd spillet fra 2014 vet at det er mer enn visuelle oppgraderinger som må til, selv den dag i dag sliter Halo-samlepakken med tilkoblingsproblemer i flerspillerdelen. 343 Industries lover at Xbox One X-oppdateringen også inneholder feilrettinger og ytelsesforbedringer.

Oppdateringen til spillet forventes i 2018.

Går kryssplattform
Samtidig med denne nyheten, hadde 343 Industries og Microsoft Studios en annen avsløring på lur. Snart oppdateres Halo Wars 2 med kryssplattformstøtte.

Strategispillet er en Xbox Play Anywhere-tittel og er dermed tilgjengelig på både Xbox One og Windows 10-PC-er, men så langt kan ikke spillerne på tvers av konsoll og PC spille sammen.

I en kommende oppdatering, som slippes i år, blir Halo Wars 2 optimalisert for Xbox One X i tillegg til at Windows 10- og Xbox One-spillerne kan spille sammen og mot hverandre.

Oppdateringen legger også til «Xbox Arena» slik at spillerne enkelt kan opprette og organisere turneringer direkte på konsollen.

 

Kilder:
Windows Central 1, 2

Stikkord: halo, Microsoft, Spill, xbox