Nye iPhone 8 Plus gjør det godt hos Telia, selv om mange nok også venter på iPhone X som lanseres 3. november, og som kan forhåndsbestilles 27. oktober.
Nye iPhone 8 Plus gjør det godt hos Telia, selv om mange nok også venter på iPhone X som lanseres 3. november, og som kan forhåndsbestilles 27. oktober.

Annonse


De sier iPhone 8 ikke er populær, men den smatt rett inn på Telias toppliste

iPhone 8 selger dårlig, hevder analytikere, som mener at de aller fleste venter på iPhone X.

Gjør det overraskende godt
Og det er det nok mange som gjør, men i Norge selger både iPhone 8 Plus og iPhone 8 godt – de er nemlig begge å finne på Telias topp 10-liste for september. Begge modellene ble lansert 22. september.

iPhone 7 er å finne på førsteplass. Kun Apple og Samsung er å finne på listen.

Dyre produkter skremmer ikke forbrukerne
“Det har vært en måned preget av flere lanseringer, og som ventet spretter Samsung Galaxy Note 8 rett inn på listen, sammen med Apples nye modeller iPhone 8 og 8 Plus”, forklarer Ove-Mathias Lind, leder for Telia privat, i pressemeldingen.

Annonse


“Det betyr at Apple og Samsung har alle ti plassene på listen, som igjen i september preges av high-end og dyre telefoner,” forklares det i pressemeldingen, fordi:

Gjennomsnittsprisen for topp tre på listen er 7.300 kroner. Det er da tatt utgangspunkt i billigste modell uten abonnement.”

Topp 10 september – forrige måneds plassering i parentes:
1.Apple iPhone 7 (1)

2.Apple iPhone 8 Plus (ny)

3.Samsung Galaxy S8 (3)

4.Apple iPhone 8 (ny)

5.Samsung Galaxy Note 8 (ny)

6.Apple iPhone 7 Plus (2)

7.Samsung Galaxy S8+ (4)

8.Samsung Galaxy S7 (5)

9.Apple iPhone 6s (6)

10.Apple iPhone SE (7)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 65 Telia-butikker, på telia.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger Telia.”

 

Kilde:
Telia pressemelding

Annonse