Epic Games slår hardt ned på Fortnite-juksere.
Epic Games slår hardt ned på Fortnite-juksere.

Annonse


Spillgigant slår hardt ned på juks – Fortnite-juksere saksøkes

– Ingen liker dem som jukser, ingen ønsker å spille med juksere, sier Epic Games som nå går til søksmål mot to “profilerte” juksere.

Prioriteres høyt
Spillhuset står bak serier som Unreal Tournament, Gears of War og nå ferske Fortnite som nylig ble oppdatert med spillmodusen “Battle Royale”, som ifølge rapportene har slått godt an blant spillerne. Samtidig er spillet blitt overfylt med personer som jukser.

Forrige uke gjorde Epic Games det klart at å ta jukserne er en høy prioritet for selskapet, og det ser ut at det ikke var tomme trusler. Nettstedet har fått tilgang til to klager som er sendt inn til en føderal domstol i Nord-Carolina.

Saker mot to juksere
Her kommer det frem at Epic Games går til søksmål mot to Fortnite-juksere, identifisert som “Mr. Broom” og “Mr. Vraspir” som begge beskyldes for å bryte spillets retningslinjer og EULA ved å jukse.

Annonse


“Programmet som saksøkte bruker for å jukse, krenker Epics opphavsrett i spillet og bryter med bestemmelsene i de avtaler som saksøkte har godkjent for å få tilgang til spillet”, står det i stevningen.

Ifølge spillstudioet har “Mr. Vraspir” blitt utestengt minst ni ganger, men har registrert ny kontoer for å fortsette juksingen. Han beskyldes også for å ha skrevet juksekode.

 

Kilde:
TorrentFreak

Annonse