Her er Huaweis skyvalg.
Her er Huaweis skyvalg.

Annonse


Huawei lanserer egen lagringstjeneste

16. oktober skal Huawei avsløre Huawei Mate 10 og Mate 10 Pro på en pressekonferanse i Munchen ITavisen vil være til stede på, men allerede nå er skystøtten avslørt.

Backup og synkronisering – 5GB er gratis
Navnet er “Huawei Mobile Cloud“:

“Mobile Cloud er en lagringssky som sikrer backup og gjenopprettelse av all informasjon på mobilen. Via skyen kan forbrukerne synkronisere og enkelt overføre filer mellom ulike Huawei-enheter.

I tillegg lagres og samles all informasjon på ett sted ved å bruke Cloud Drive. Brukerne av Huawei Mobile Cloud får 5 GB gratis lagring, og det vil bli mulig å oppgradere tjenesten og kjøpe mer plass i 2018.

Annonse
Huawei Mobile Cloud er tilgjengelig i oppdateringene til Huawei P10 og P10 Plus. P10 lite-brukere får tilgang til tjenesten fra 10. oktober.”

Lagrer også bilder og video
“Alle bilder og videoer lagres automatisk i skyen, og du får enkelt tak i filene via cloud.huawei.com eller i bildegalleriet.

Filene kan dessuten automatisk synkroniseres mellom ulike Huawei-mobiler, og ved å bruke din unike Huawei-ID har du hele tiden tilgang på kontakter, kalenderen din og notater,” heter det i pressemeldingen.

Lagres i EU
– Lanseringen av Huawei Mobile Cloud viser hvor viktig det er for oss å tilby en enkel og helhetlig mobilopplevelse for brukerne våre. Samtidig sørger vi for at alle filene og bildene deres lagres og gjenopprettes helt trygt. Alle filer lagres på servere innad i EU, og vi har lokale ekspertteam i EU som sikrer brukerne våre full trygghet, sier Yanmin Wang, styreleder for CEE & Nordic Region, “Huawei Consumer Business Group”.

“All data blir kun lagret innenfor EUs grenser på europeiske servere, underlagt EUs datalagrings- og privatvernslover. Huawei Mobile Cloud Services er sertifisert av Cloud Security Alliance Star /CSA Star (ISO/IEC 27001).”

 

Kilde:
Huawei pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse