Libratone lanserer to produkter spesielt for Pixel.
Libratone lanserer to produkter spesielt for Pixel.

Annonse


Disse hodetelefonene er «Laget for Google»

I forkant av Googles Pixel 2-arrangement kom det detaljer om at søkemotorkjempen jobber med et «Laget for Google»-sertifiseringsprogram.

To noe produkter
Tilbehørsprodusenten Libratone annonserer en ny produktserie som er Google-sertifiserte og som er designet for bruk med de nyeste produktene.

Q Adapt-serien består av to modeller, ørepropper med USB-C og trådløse hodetelefoner. Begge har Libratones justerbare støyreduksjonsfunksjon kalt CityMix. Med den kan man justere lyden etter omgivelsene og velge hvor mye lyd man ønsker å slippe inn, skriver selskapet i en pressemelding.

Lanseres i november
Q Adapt On-Ear MfG er trådløse hodetelefoner som «kobler seg automatisk til nye Google Pixel 2 via en «rask tilkoblingsfunksjon»».

Annonse


Hodetelefonene har et berøringspanel der man styrer ting som CityMix-støyreduksjon, volum, avspilling og mottak av samtaler. De er også utstyrt med sensorer som gjør at både CityMix og musikken stanses når man tar dem av.

Begge «Laget for Google»-produktene lanseres i Europa 1. november. De norske prisene er ikke kjent, men prisene ligger på 149 euro for In-Ear og 249 euro for On-Ear.

 

Kilde:
Pressemelding

Annonse