Er dette Googles nye flaggskip? Ikke umulig.
Er dette Googles nye flaggskip? Ikke umulig.

Annonse


Er dette Googles “Ultra Pixel” som skal konkurrere mot “iPhone X”?

Vi har lenge trodd, basert på rykter fra Asia, at årets Pixel-mobiler skulle bli en kjedelig affære. Vi håper vi tok heidundrande feil.

“Ultra Pixel”
For ikke noe annet hadde vært kjedeligere enn en litt kjappere Pixel enn første generasjon, men med samme noe intetsigende design.

Men nå kan det se ut som at Google har en hemmelig iPhone X-konkurrent på lur, en mobil som det refereres til som “Ultra Pixel”.

Dette skal være frontpanelene på de to nye modellene. Er den til høyre Ultra Pixel?
Dette skal være frontpanelene på de to nye modellene. Er den til høyre Ultra Pixel? (Ill.: Slashleaks/DIMITRI12)

Tastene bortevekk
Men hvordan vet vi at dette stemmer? Det er skaffet til veie en presentasjon, forhåpentligvis fra Google, som avslører “Ultra Pixel – Phone by Google“.

Annonse


Ifølge “Mrwhosetheboss” på YouTube, som lekket nyheten, skal visstnok Google ha valgt å kvitte seg med frontknappene for å ha minst mulig ramme.

I stedet er Android utstyrt med nye gester som skal gjøre det silkemykt å navigere rundt i OS-et.

Dette er bare starten
“The Future of Android Is Fluid” heter det også i presentasjonen, så det er nok neppe kun Google som har planer om å bruke gester, og ikke fysiske knapper, i Android-universet. Google kommer nok til å lansere en mobil for å vise hvordan det skal gjøres best.

Det hele minner jo om iPhone X som ei heller har hjemknapp, men gester og Face ID.

Dette høres veldig forlokkende ut, men siden dette er første og eneste kilde til “Ultra Pixel”, ser vi på dette ryktet som langt fra garantert, men en logisk strategi vil det være av Google.

 

Kilde:
YouTube

Annonse