Echo Show er Amazons nye assistent med støtte for video-samtaler og kontroll av smarthjemmet.
Echo Show er Amazons nye assistent med støtte for video-samtaler og kontroll av smarthjemmet.

Annonse


Amazon og Google krangler: YouTube blokkert på Echo Show

The Verge melder at Google har sperret YouTube for brukerne av Amazons Echo Show-enhet. Hvis man ber Alexa, Amazons digitale assistent, om å spille av en YouTube-video, blir brukeren møtt med feilmeldingen «For øyeblikket støtter ikke Google YouTube på Echo Show».

Krangler
Overfor nettstedet sier Amazon at det ikke er noen tekniske årsaker til at Echo Show ikke skal støtte YouTube.

«Google gjorde endringen rundt klokken tre. YouTube pleide å være tilgjengelig for våre delte brukere. Denne ettermiddagen valgte Google å ikke lenger gjøre YouTube tilgjengelig på Echo Show, uten videre forklaring eller å varsle brukerne. Det er ingen teknisk årsak til dette, noe som er skuffende og skader både deres og våre kunder.»

– Bryter retningslinjene
Google på sin side kommer med en annen forklaring til at YouTube ikke lenger fungerer på Amazons smartenhet.

Annonse
«Vi har vært i forhandlinger med Amazon i lang tid og jobber med en løsning som gir en god opplevelse til kundene våre på begge plattformer. Amazons implementering av YouTube på Echo Show bryter våre retningslinjer og leverer en ødelagt brukeropplevelse. Vi håper å kunne bli enige og løse problemet snart», sier Google til The Verge.

Hvis dette høres kjent ut, skjedde noe liknende for fire år siden da Google satt en stopper for Microsofts YouTube-app på Windows Phone. Den gang mente Google at Microsoft hadde brutt en avtale.

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse