Dørene gikk opp i det en lastebil passerer. Det ender selvsagt ikke positivt.
Dørene gikk opp i det en lastebil passerer. Det ender selvsagt ikke positivt.

Annonse


Se alle Tesla-eieres mareritt i dette klippet: Dørene åpnes, så smeller det…

SUV-en til Tesla, X, selger svært godt i Norge denne høsten.

Hva skjedde egentlig?
Men det er viktig å være ekstra forsiktig med denne bilen i en rekke situasjoner grunnet dørene som automatisk åpner seg for sjåføren. Både foran og bak.

Så hva er det som skjedde? Jo, alle dørene åpnet seg mens bilen var parkert på siden av vegen, så skjer marerittet: en lastebil kjører forbi og knuser minst en av dørene foran på 90D-modellen.

Men det kunne gått så mye verre, for føreren av lastebilen trodde det verst tenkelige hadde skjedd. Eieren av bilen, veterinær Sam Kovac, forklarer:

Annonse
“Jeg møtte en svært skjelven lastebilsjåfør som forklarte at han var livredd i det Model X-dørene åpnet seg inn i lastebilen – han trodde han hadde drept sjåføren”.

Tilbyr tilbakekjøp
Tesla nekter for at det er noe feil med kjøretøyet og hevder Kovac må ha åpnet dørene på avstand med nøkkelen.

Dette bestrider Tesla-eieren som har fått tilbud fra Tesla om at de kan kjøpe tilbake X-en for 115 000 dollar, langt under prisen på bilen som var 197 000 dollar. Dette er ei heller en innrømmelse fra Tesla at det er bilen det er noe feil med.

Hevder han endret forklaring
Ifølge Tesla skal Kovac ha gitt dem flere forskjellige forklaringer, og at han skal ha fortalt dem at han faktisk trykket på nøkkelen for å åpne dørene flere ganger.

Kovac har i skrivende stund ikke kommentert påstanden fra Tesla.

 

Kilde:
Caradvice

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse