iPhone 8 Plus-eiere rapporterer om knitrelyder under samtaler. Mye av de samme påstandene kom når iPhone 7 Plus ble lansert. Den gang oppstod problemet når mobilen ble ytelsestresset.
iPhone 8 Plus-eiere rapporterer om knitrelyder under samtaler. Mye av de samme påstandene kom når iPhone 7 Plus ble lansert. Den gang oppstod problemet når mobilen ble ytelsestresset.

Annonse


Nå erkjenner Apple problemet: – Kjøpte mobil til 9000 kroner som skurrer når jeg ringer

Raymond Hedum er en av de som har gått til innkjøp av iPhone 8 Plus, et dyrt produkt (ekstra dyrt i Norge) som koster fra 8890 kroner for modellen med 64GB lagringsplass.

Oppdatert, 27. september, 02:40:

Apple bekrefter at det er “noen få” enheter som opplever knitrelyder under mobil-samtaler, og at det kommer en programvare-oppdatering som skal rette problemet.

Det er med andre ord, heldigvis, ikke snakk om et maskinvareproblem.

Annonse


Mobil til 9000 kroner klarer ikke det grunnleggende
Så da er det ekstra ille at samtalekvaliteten ikke holder mål:

“Jeg hører knitrelyder i samtaler, og det uten Bluetooth-headset. Det hjelper ikke å ta omstart, ingen oppdateringer eller andre fikser har hjulpet og jeg bruker ikke WiFi Calling. Dette er utrolig kjedelig når man kjøper seg en telefon til 9000 kroner!”, forklarer en frustrert Apple-kunde til ITavisen.

Han har prøvd med og uten WiFi-samtaler og har til og med byttet mellom 3 og 4G-nettet uten at det ga noe bedre resultat.

Ikke alene om dette
Også Hedums kollega har samme problem, men Telia, operatøren hans, vedkjenner seg ikke problemet enda.

Men at det er et problem, det er sikkert, for det er mange sider på store engelskspråklige Apple-blogger der folk klager på akkurat samme problem.

“Jeg lurer på om dette er en batch bare med problemtelefoner, modellene som er rammet er Plus. Feilen er oppdaget i USA, Storbritannia Norge og Italia”. Visstnok løser ei heller dagens 11.0.1-oppdatering problemet. Det kan Hedum bekrefte.

Vi har spurt Apple om dette er et problem de kjenner.

 

Kilde:
The Verge

Annonse