Snart kan du handle Surface Latpop i Microsoft Store i Windows 10.
Snart kan du handle Surface Latpop i Microsoft Store i Windows 10.

Annonse


Snart kan du kjøpe Surface i Windows 10s app-butikk

Før helgen kom de første rapportene om at Microsoft endrer navnet på Windows Store til Microsoft Store.

Fysisk innhold
Windows 10-testere i ringen «Release Preview» fikk en oppdatering for Store som inneholder det nye navnet og en ny logo. Den gang ble det spekulert at man i fremtiden kan kjøpe maskinvare via app-butikken, noe nettstedet MSPowerUser kan bekrefte at blir mulig.

Undersøkelsene til MSPowerUser viser at app-butikken i Windows 10 i fremtiden vil selge maskinvare og tilbehør som allerede er tilgjengelig via Microsoft Store på nettet. Det inkluderer Surface, Xbox One og diverse tilbehør til PC og konsoll. I tillegg til sine egne produkter, selger Microsoft i Norge også enheter fra selskaper som Fitbit, Seagate og Sennheiser.

Bekrefter endring
For øyeblikket er ikke maskinvaredelen tilgjengelig i Microsoft Store på Windows 10, men MSPowerUser har likevel klart å finne og få tilgang til flere fysiske produkter i butikken. Deriblant Surface Laptop, Xbox Elite-kontrolleren og Surface Studio. Nettstedet lyktes også med å kjøpe Xbox Media Remote via app-butikken.

Annonse
Betalingen skjer på samme måte som når man handler apper, spill eller leier en film og man kan velge å autentisere seg med Windows Hello.

Microsoft har ikke uttalt seg offisielt om Store-endringene, men det er mulighet for at oppdateringen skjer når Fall Creators Update slippes til massene i oktober.

 

Kilde:
MSPowerUser

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse