Amerikanske medier på vestkysten er vant til å se lange køer når Apple lanserer nye modeller - ikke i år.
Amerikanske medier på vestkysten er vant til å se lange køer når Apple lanserer nye modeller - ikke i år.

Annonse


Se bildene som gjør Apple triste: Ingen i kø for iPhone 8

I kveld blir det Apples-opppakkingsbonanza her på ITavisen. Vi skal se på nye iPhone 8 Plus, Watch Series 3 og Apple TV 4K.

For alle venter på X, right?
Det kommer ikke helt som et sjokk, men det må likevel være merkverdig for Apple å se at omtrent ingen står i kø for deres nye iPhone – ikke så rart egentlig, de kannibaliserte sitt eget salg ved ikke å lanseres iPhone X samtidig. Årsaken skal være produksjonsproblemer.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Det beste kameraet og den beste ytelsen til tross: ITavisens lesere ser ut til å vente på X. Spørreundersøkelsen ble foretatt før DxO Mark-poengsummene var kjent.
Det beste kameraet og den beste ytelsen til tross: ITavisens lesere ser ut til å vente på X. Spørreundersøkelsen ble foretatt før DxO Mark-poengsummene var kjent. (Ill.: ITavisen)

Det blir spennende å følge med
Så hvor mange handler iPhone 8? Det vet vi ikke, og vi får ikke vite de offisielle tallene før Apples neste kvartalsrapport.

Annonse
Om disse køene blir greia fremover for Apple, har selskapet et stort problem, men de kan fremdeles berolige seg selv og tenke at årsaken er at “alle” venter på iPhone X. Om X dog ikke har imponert forbrukerne, har Apple et stort problem, da de har hauset X opp til å være fremtidsmobilen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse