Er det slik Nokia 9 blir?
Er det slik Nokia 9 blir?

Annonse


Dette er kanskje det neste Nokia-flaggskipet med rammeløst skjermdesign

Nokia, eller HMD Global som faktisk står for produksjonen og utviklingen av de nye Nokiaene, omtaler 8 som «deres første flaggskip» etter tilbakekomsten i mobilmarkedet. Nokia 9 blir trolig det neste og kan komme allerede i år.

Med OLED-skjerm?
NokiaPowerUser har publisert 3D-skisser som er laget av en anonym kilde som tidligere har truffet godt på både Nokia- og Lumia-rykter. Bildet viser en Nokia 2 – en annen kommende modell – og 9. Sistnevnte har et forholdsvis likt design som Nokia 8 – hvis skissen viser seg å være ekte saker – men legg merke til at fingersensoren er plassert på baksiden.

Årsaken er at finnene ifølge rapportene går for et kantløst design som består av en OLED-skjerm med smale rammer rundt og da er det ikke plass til fingersensoren på fremsiden. Et design som vi nylig har sett med iPhone X og Note 8.

3D-skisser basert på Nokia-ryktene.
3D-skisser basert på Nokia-ryktene.

Det neste flaggskipet
Samtidig har YouTuberen Waqar Khan laget flere 3D-skisser basert på ryktene så langt, blant annet skissen over, og selv om de er uoffisielle kan de allikevel gi en aldri så liten pekepinn på hvordan Nokias neste flaggskip blir.

Annonse
Ifølge rapportene har Nokia 9 et tokameraoppsett med to Carl Zeiss-sensorer på 13 megapiksler, 128 GB lagringsplass, 6/8 GB minne, IP68-sertifisering og en iris-skanner.

 

Kilde:
NokiaPowerUser

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse