Andre medarbeidere hadde prøvd å logge på demo-enheten, og feilet, er forklaringen til Apple etter at Face ID ikke fungerte første gang de skulle demonstrere tirsdag kveld. Det er denne haken på toppen av mobilen som huser kamra og sensorene til Face ID.
Andre medarbeidere hadde prøvd å logge på demo-enheten, og feilet, er forklaringen til Apple etter at Face ID ikke fungerte første gang de skulle demonstrere tirsdag kveld. Det er denne haken på toppen av mobilen som huser kamra og sensorene til Face ID.

Annonse


“Face ID” feilet da Apple skulle demonstrere – nå forklarer de hva som skjedde

La du merke til at Apples Craig Federighi ikke fikk til å åpne iPhone X med “Face ID” under tirsdagens store Apple-pressekonferanse?

Føler de må forklare seg
Såpass flaut mener de dette er, at en anonym Apple-medarbeider føler at de må forklare hva som skjedde.

Face ID er eneste måte, utover kode, å låse opp iPhone X, eller betale for varer eller tjenester med Apple Pay. Med andre ord må funksjonen være til å stole på:

“Det var flere personer som brukte enheten for det var demo-tid. De var ikke klar over at Face ID prøvde å logge  dem på. Etter å ha feilet flere ganger, fordi de ikke var Craig, gjorde mobilen det den er designet til å gjøre, altså å kreve koden,” forklares det.

Annonse


Uvanlig av Apple
Kanskje er det fordi Apples aksjer faktisk gikk ned etter pressekonferansen (som de omtrent alltid gjør), som er årsaken til at de føler de må forklare seg? Ikke godt å si, men Touch ID har fått skryt av teknopressen som testet funksjonen rett etter pressekonferansen.

Face ID lærer å kjenne personen, og fungerer i mørket.

https://youtu.be/m7xmCCTVS7Q

 

Kilder:
Yahoo
9to5mac

Annonse