iPhone 7 Plus (avbildet), SE og 6s og 6s Plus har alle fått ganske store priskutt etter iPhone-lanseringene i går kveld.
iPhone 7 Plus (avbildet), SE og 6s og 6s Plus har alle fått ganske store priskutt etter iPhone-lanseringene i går kveld.

Annonse


Så mye billigere er disse iPhone-modellene i Norge nå

Samtidig som Apple har justert opp iPad Pro-prisene, har de justert ned prisene på de noe eldre og ikke så gamle iPhone-modellene en god del, lansert iTunes 12.7 og proppene urBeats3 med Lightning-tilkobling.

Se iPhone X, 8 og 8 Plus-prisene.

Over tusenlappen billigere
La oss først ta en titt på de nye iPhone-prisene:

  • iPhone 6s Plus senket fra 7390 kroner til 6090 kroner
  • iPhone 6s senket fra 6290 kroner til 4990 kroner
  • iPhone SE senket fra 4790 kroner til 3890
  • iPhone 7 senket fra 7390 kroner til 6090 kroner
  • iPhone 7 Plus 8790 kroner til 7490 kroner

PS: MacOS High Sierra lanseres 25. september.

Annonse


Øreplugger
De nye Beats-ørepluggene kommer i 3,5-modell eller med Lightning-tilkobling for modellene uten utgangen.

Begge koster 990 kroner og lanseres i løpet av høsten.

urBeats3.
urBeats3.

Dette sier Apple om urBeats3

Ta musikken til et nytt nivå

“urBeats3-øretelefonene med ledning har et bredt lydspekter med et aksialjustert element for å gi deg en eksepsjonell lytteopplevelse. Du får optimalisert lyd, uansett hvilken musikk du lytter til. Ventilasjonsåpninger med laserpresisjon gir mikrotrykkbalansert bass, mens elementer med to kamre gir et synkronisert og naturlig lydbilde uansett musikksjanger.”

En passform som passer deg

“urBeats3-øretelefonene med ledning er utviklet for å brukes hver dag. De har en ergonomisk passform som kombinerer et elegant utseende med lydkvaliteten som Beats er så kjent for. Ørepropper i ulike størrelser gir individuell tilpasning for støyisolasjon, og de avtakbare vingetuppene sitter godt under aktiviteter.”

Hold deg i bevegelse

“Uansett hvor du er, kan du holde kontakten med RemoteTalk. Du kan ringe med den innebygde mikrofonen, styre musikken og til og med aktivere Siri med bare et knappetrykk. Og når du ikke har dem på deg, sørger den flate ledningen og de magnetiske øreproppene for at de lett kan kveiles sammen uten floker.”

iTunes 12.7
Den største endringen er musikk-fokuset, for nå er App Store luket bort fra programmet.

Nå er det kun musikk, filmer, TV-serier, podcasts og lydbøker igjen – jo, også støtte for  iOS 11-enheter samt et nytt forsøk på Ping:

“Finn musikken med venner. Medlemmer kan opprette profiler og følge hverandre hver dag for å se hvilken musikk  de hører på og se spillelistene”.

“iTunes U er en del av Apple Podcasts-familien.”

“Om du tidligere brukte iTunes for å synkronisere ringetoner på din iOS-enhet, bruk den nye App Store eller lydinnstillnger i iOS for å laste dem ned igjen uten Mac-en din.”

iTunes 12.7 er lansert med musikk-fokus - dessuten er App Store luket bort.
iTunes 12.7 er lansert med musikk-fokus – dessuten er App Store luket bort. (Ill.: Apple)

Annonse