Det er gigantiske forhåpninger før kveldens store Apple-avsløringer klokken 19:00 norsk tid. Foruten tre nye iPhone-modeller, ventes det oppgradert Apple Watch Series 3 og Apple TV med 4K og HDR. Apple har som vanlig stengt nettbutikken før pressekonferansen.
Det er gigantiske forhåpninger før kveldens store Apple-avsløringer klokken 19:00 norsk tid. Foruten tre nye iPhone-modeller, ventes det oppgradert Apple Watch Series 3 og Apple TV med 4K og HDR. Apple har som vanlig stengt nettbutikken før pressekonferansen.

Annonse


ITavisen-leserne foretrekker Apple: 42 prosent ønsker seg iPhone 8 – skeptiske til Note 8

I en spørreundersøkelse på ITavisen som har gått de siste dagene, og som samlet inn over 1300 stemmer, før Apples avsløringer i kveld, stemmer leserne på iPhone 8.

Blir dyrere og dyrere
Krigen mellom Apple og Samsung er ekstra interessant i år da det ventes at iPhone X, den dyreste modellen, får en startpris på 1000 dollar, akkurat som Samsungs Note-flaggskip med to kameraer og 6,3 tommer skjerm.

I Norge koster Note 8 10 000 kroner, og det kun med 64GB lagringsplass. Det ventes samme prisnivå, i hvert fall for iPhone X, modellen nesten uten ramme og et nytt avansert sensor- og kamerasystem som gjør det mulig å droppe “Touch ID”, og i stedet bruke “Face ID”.

Følg ITavisens live-blogg fra Apples presskonferanse i dag fra klokken 19:00.

ITavisens lesere vil ha iPhone 8, men mange synes både nye iPhone og Note 8 er dyre og/eller har får få nye funksjoner de ønsker seg. Kan Apple overbevise med AR?
ITavisens lesere vil ha iPhone 8, men mange synes både nye iPhone og Note 8 er dyre og/eller har får få nye funksjoner de ønsker seg. Kan Apple overbevise med AR?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse