Nye Apple TV 4K med HDR kommer 22. september.
Nye Apple TV 4K med HDR kommer 22. september.

Annonse


Her er de norske Apple TV 4K-prisene

Apple har avslørt de norske Apple TV 4K-prisene.

Artikkelen oppdateres med norske priser for de nye iPhone-modellene.

Nesten 2000 kroner
Apple TV 4K koster 1899 kr for 32 GB-modellen og 2099 kr for 64 GB-modellen.

Apple TV (fjerde generasjon) på 32 GB koster 1599 kr. De blir tilgjengelige på apple.com/no/ og i Apple Store-butikker samt utvalgte autoriserte Apple-forhandlere og operatører (priser kan variere).

Annonse


Begge Apple TV 4K-modellene kan bestilles fra og med fredag 15. september, og de blir tilgjengelige fra og med fredag 22. september i USA og 21 andre land og områder, og over hele verden etter kort tid.”

Dette sier Apple
“Apple lanserte i dag nye Apple TV 4K, som skaper kinomagi hjemme i stua. Apple TV 4K har støtte for både 4K og HDR (High Dynamic Range) og leverer utrolig skarpe og klare bilder, mer livaktige farger og flere detaljer i mørke og lyse scener.

Med Apple TV 4K vil brukerne få tilgang til et stadig voksende utvalg av 4K HDR-filmer i iTunes. iTunes-brukere får automatisk oppgradering av eksisterende HD-innhold i iTunes-biblioteket sitt til 4K HDR-versjoner når de blir tilgjengelige. Apple TV 4K kommer også til å støtte 4K HDR-innhold fra populære tjenester som Netflix og Amazon Prime Video.”

«Med nye Apple TV 4K får du kinomagi rett inn i stua», sier Eddy Cue, ansvarlig for internettprogramvare og -tjenester hos Apple. «Kundene kan se lekre 4K HDR-filmer fra en imponerende samling i iTunes, og de vil sette pris på den automatiske oppgraderingen til 4K HDR av filmer de allerede har i iTunes-biblioteket sitt. De kan også se 4K-innhold fra tjenester som Netflix og Amazon Prime Video.»

4K og HDR
Nye Apple TV 4K er basert på den banebrytende A10X Fusion-chipen – den samme chipen som driver iPad Pro – og gir en virkelighetstro 4K HDR-opplevelse.

 • Den støtter både Dolby Vision og HDR10, slik at brukerne kan se på TV-programmer og filmer på hvilken som helst HDR TV.
 • Innebygd 4K-videoskalering med høy ytelse gjør at HD-innhold ser bedre ut enn noensinne på 4K TV-er.
 • Apple TV 4K sender alltid ut den høyeste tilgjengelige oppløsningen, slik at brukerne får mest ut av TV-en sin, uansett om det er en eldre HDTV eller en ny 4K Dolby Vision OLED-TV.
 • Automatisk oppdaging av funksjonene i 4K TV-en gjør at bildekvaliteten alltid er optimal.

Siri og Apple TV-appen
Siri og TV-appen gjør det enkelt å finne og spille av det du vil se på. TV-appen samler alle TV-programmene og filmene du liker, og Siri gjør det mulig å søke og få tilgang til innhold på tvers av appene på Apple TV ved hjelp av stemmen.

 • TV-appen støtter mer enn 60 tjenester på Apple TV og iOS-enheter, og det kommer stadig flere. Uansett om du sitter hjemme eller er på farten, er det enkelt å finne og se på TV-programmer og filmer fra flere apper på ett og samme sted.
 • Siri kjenner godt til 4K HDR, så det er svært enkelt å finne filmer og TV-programmer i høy kvalitet på tvers av appene dine (for eksempel «Finn filmer i 4K»).
 • Senere i år gjør TV-appen det enklere enn noensinne å se på og få oppdateringer om idrettsarrangementer. Bare si «Se Tottenham-kampen» eller «Hva er stillingen i Barcelona-kampen?»
 • Sportsentusiaster i USA kan følge favorittlaget sitt og få varsler på skjermen når det spilles kamper, og de kan også se alle lagene, ligaene og idrettsarrangementene som sendes, i en egen Sport-fane.** – TV-appen, som allerede er tilgjengelig i USA, blir også tilgjengelig i Australia og Canada denne måneden. Og mot slutten av året blir den også tilgjengelig i Frankrike, Tyskland, Norge, Sverige og Storbritannia.

Hjemme med Apple TV
Apple TV er det perfekte tilbehøret til husholdningen, med utrolige apper fra App Store for bilder, videoer, musikk og mye mer. Hvis du allerede har en iPhone eller iPad, finnes det ikke noe bedre alternativ for stua enn Apple TV.

 • Brukere kan dele bilder og videoer fra iPhone og iPad, inkludert fra Minner, med venner og familie på storskjermen, ved hjelp av iCloud på Apple TV.
 • Det er også enkelt å sende filmer, TV-programmer, videoer og bilder fra iPhone og iPad til TV-en via AirPlay.
 • Apple TV har støtte for AirPlay 2, som kommer senere i år, og kan kontrollere flere AirPlay 2-kompatible høyttalere i tillegg til høyttalerne på hjemmekinoanlegget ditt, slik at du får en utrolig lydopplevelse.
 • Apple TV kan brukes til mer enn bare underholdning. Den er også en viktig del av Apples visjon om smartere hjem. Apple TV er alltid hjemme, så den passer perfekt som hub for alt HomeKit-tilbehøret. Dermed får du fjerntilgang i tillegg til automatisk kontroll (for eksempel automatisk påslåing av lys ved solnedgang).

 

Kilde:
Apple pressemelding

Annonse