Irma-rammede Tesla-eiere får hjelp av bilprodusenten.
Irma-rammede Tesla-eiere får hjelp av bilprodusenten.

Annonse


Ga Tesla-eiere på flukt fra “Irma” superversjon av bilen

Flere millioner personer i Florida er nødt til å evakuere på grunn av orkanen «Irma». Nå får flere av dem en hjelpende hånd fra Tesla.

Oppgraderer rekkevidden
Electrek melder at det er rapporter om trafikkork og bensinstasjoner som er i ferd med å gå tomme for drivstoff. Delstaten har også mange Tesla-bileiere som reiser nordover for å komme seg unna stormen. Nå har Tesla oppgradert rekkevidden til flere av dem ved å fjernoppgradere batteripakken.

Tesla-eiere med Model S/X 60/60D blir oppgradert til batteripakker på 75 kWh. 60 kWh-modellene leveres som kjent med en batteripakke på 75 kWh som kan oppgraderes via programvaren. Nå har Tesla valgt å fjernoppgradere batteripakken gratis for å hjelpe personer som er rammet av stormen.

Trolig kun midlertidig
Nettstedet har vært i kontakt med en Model S 60-eier fra Florida som oppdaget at bilen hans plutselig hadde 40 flere miles, 64 kilometer, i rekkevidde og at det stod «75» i bilens programvare, og det uten at han hadde bedt om det.

Overfor Electrek sier en talsperson for Tesla at de midlertidig har oppgradert rekkevidden til bileiere som er rammet av Irma. En Tesla-eier i en evakueringssone skal ha forlangt bedre rekkevidde, noe selskapet godkjente og gav ham 75 kWh-pakken.

Tidligere i år valgte Tesla å droppe modeller med en batteripakke på 60 kWh.

 

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse