– I årene fremover vil vi lansere flere elektriske modeller, vi vil lansere volummodeller, nisjemodeller og luksuriøse modeller, noe både BMW Concept 8-serie og BMW Concept X7 iPerformance tydelig bekrefter, forklarer BMW.
– I årene fremover vil vi lansere flere elektriske modeller, vi vil lansere volummodeller, nisjemodeller og luksuriøse modeller, noe både BMW Concept 8-serie og BMW Concept X7 iPerformance tydelig bekrefter, forklarer BMW.

Annonse


Sjekk ut BMWs elleville luksus-SUV som kommer neste år

BMW frister med en forsmak “på en ny dimensjon luksus: BMW Concept X7 iPerformance”.

Kommer neste år
Bilen kommer allerede neste år, så den er ikke så langt unna. Dette er en plug-in hybrid i den dyreste segmentet, men det kommer også andre modeller (og hele 12 hel-elektriske frem innen 2025):

BMW nyter stor suksess med sine SUV-er og modellrekken vil utvides kraftig i tiden fremover. Helt nye BMW X3 lanseres i høst og lanseringen av helt nye BMW X2 nærmer seg også.

Med BMW Concept X7 iPerformance bekrefter BMW at det utvides oppover i X-modellenes rekker også. Konseptbilen gir et inntrykk av det som blir merkets mest luksuriøse SUV og tar rollen som storebror for BMW X5 og BMW X6.”

Annonse
Artikkelen fortsetter under bildegalleriet.

Dette sier BMW
“I mai hadde BMW Concept 8-serie sin premiere, i august avduket vi BMW Concept Z4 og nå avduker vi BMW Concept X7 iPerfomance. Sammen med en rekke andre kommende lanseringer, er disse konseptbilene et tydelig signal på at vi er i gang med den største modelloffensiven i BMW’s historie, melder Marius Tegneby, kommunikasjonsdirektør i BMW Group Norge i pressemeldingen.

“iPerformance-emblemet, slik som alle BMW’s plug-in hybrider. Den elektriske motoren ombord kombineres med en BMW TwinPower bensinmotor, noe som gir mulighet for å kjøre helt utslippsfritt.”

BMW melder at “ingen tekniske data er tilgjengelig siden bilen er en konseptmodell”.

 

Kilde.
BMW pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse