Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Har Apple og Samsung blitt enige om produktfunksjoner på hverandres mobil for ikke å tråkke for mye i hverandres hage? Det blir spekulasjoner, men Samsung leverer OLED-panelene til iPhone 8, et produkt som får det samme ramme-designet Samsung søkte patent på allerede våren i fjor, men som ikke kommer i Galaxy-serien før S9 neste år.

iPhone 8 hermer etter et Samsung Galaxy S9-patent fra mai 2016

Samarbeider de tettere enn vi tror?

Apple og Samsung samarbeider om panelene til iPhone 8.

Samarbeider de mer enn vi vet?
Nå er det avslørt at Samsung søkte patent på det som trolig blir iPhone 8 front-designet allerede i mai 2016, lenge før ryktene om en slik mobil fra Apple poppet opp mer stadig høyere hyppighet fra og med tidlig 2017.

De to selskapene samarbeider kanskje mer enn hva man skulle tro, og nå er det altså snakk om at S9 får designet der det er en liten kamera-rad øverst, med plass til sensorer i tillegg, men som ikke går helt ut til sidene. Dette for å kunne ha enda mer panel i front og mindre ramme.

S9 får visstnok et 5,8 tommer-panel, mens S9+ får et 6,2 tommer-panel kjent fra S8+. Det ventes at fingersensorene i disse modellene endelig blir å finne under skjermen, og ikke på baksiden der man ender med å kladde på linsa i stedet.

 

Kilde:
Sammobile

Stikkord: galaxy, Mobil, samsung