iPhone Edition kommer trolig i gull.
iPhone Edition kommer trolig i gull.

Annonse


Apple har ikke bestilt nok iPhone 8-enheter – hvor dyr blir gullmodellen?

Foxconn, selskapet som setter sammen iPhone-modellene for Apple i Asia, melder nå at iPhone-produsenten kun har bestilt fem millioner iPhone 8-modeller som ledd i første leveranse.

1500 dollar i USA
Selskapet tror grunnet for få enheter at prisen kan komme opp i svimlende 1500 dollar, trolig godt over 12 000 kroner, eller mer, når den lander her i Norge, og det for 64GB-modellen. Det ventes også 256 og 512GB-enheter.

Forventet salgsstart er 22. september (men nå spørs det om hele verden, inkludert Norge, får 8 denne datoen, kanskje blir USA først ut), mens pressekonferansen er spikret 12. september.

Det er dog usikkert hvilken modell de refererer til, da det later til at det kommer iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone Edition.

Annonse
En ekstra dyr gull iPhone Edition
Muligens er det sistnevnte Foxconn sikter til.

“Edition” kan bli den dyreste utgaven, på samme måte som Watch Edition ble levert i gull (de stoppet salget i september i fjor), og kanskje den eneste modellen som vil leveres i gull.

Sistnevnte virker sannsynlig da den troverdige lekkeren Ben Geskin har avslørt SIM-kort-holderen. Så langt er svart, sølv og gull-moduler for SIM-kort avslørt.

 

Kilde:
Huffington Post

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse