En solid lydopplevelse har vært LGs fokus siden V10.
En solid lydopplevelse har vært LGs fokus siden V10.

Annonse


Slik skal LG selge det nye flaggskipet – lover en overlegen lydopplevelse

LG V30 avdukes under IFA-messen førstkommende torsdag, og det ser ut til at selskapet ønsker å bygge på egenskapene til forgjengerne.

Lover en solid lydopplevelse
I stedet for å la lekkasjene rundt V30 ta helt overhånd, har selskapet selv sluppet detaljer rundt den kommende enheten. Blant annet lover LG en solid kameraopplevelse.  I forkant av torsdagens arrangement annonserer LG at «DAC-en er tilbake».

V30 har nemlig en 32-bits Advanced Hi-FI Quad DAC (digital til analog-omformer), med teknologi som ifølge selskapet kun er «typisk tilgjengelig i dyrere Hi-Fi-systemer».

Bedre tilpasningsmuligheter
LG har et stort fokus på lydopplevelsen i V10 og V20, og nytt i denne DAC-utgaven er digitale filtre og forhåndsinnstillinger for lyd. Den nye Advanced Hi-Fi Quad DAC gir brukerne flere muligheter til å tilpasse lyden enn tidligere.

Annonse
I pressemeldingen skriver LG at selskapets ingeniører har studert karakteristikkene til populære toner og har deretter laget fire, forhåndsprogrammert innstillinger: «enhanced», «detailed», «live» og «bass».

«Selv med helt ordinære hodesett kan LG V30-brukerne oppleve en lydkvalitet som vanligvis kun er mulig med dyrere hodesett», skriver selskapet.

Hvor viktig er lydopplevelsen når du skal ha ny smarttelefon?

 

Kilde:
LG

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse