Apple-produkter er fra før av veldig dyre i Norge. Nå kan mobil-toppmodellen bil enda dyrere, og kanskje starte på 10 000 kroner for 64GB lagringsplass. Det forventes at 32GB forsvinner.
Apple-produkter er fra før av veldig dyre i Norge. Nå kan mobil-toppmodellen bil enda dyrere, og kanskje starte på 10 000 kroner for 64GB lagringsplass. Det forventes at 32GB forsvinner.

Annonse


Nå nærmer det seg Apples gigant-lansering: Skal avsløre alt 12. september

Ifølge Wall Street Journal som har vært i kontakt med personer som vet hva som skjer innad hos Apple, er selskapets plan å annonsere  en rekke nye produkter tirsdag 12. september.

iPhone 8 kan bli veldig dyr og vanskelig å få tak i
Denne datoen har også vært ryktet tidligere, men nå hiver altså avisen seg på og hevder akkurat det samme, noe som selvsagt styrker saken. Vi forventer, om datoen stemmer, at det sendes ut invitasjoner til pressen om få dager. Da vil vi få det bekreftet.

Slik blir det å bruke iPhone 8.

En haug nye produkter og et spennende nytt OS
Det kan bli få iPhone 8-enheter å få tak i grunnet sensor og panel-teknologien, og det er usikkert om man vil kunne forhåndsbestille samtlige produkter nevnt under førstkommende fredag etter pressekonferansen (15. september), men vi hadde blitt overrasket om ikke i det minste 7s-modellene vil kunne skaffes relativt kjapt. Ditto for Apple TV 5.

Annonse


September blir uansett svært spennende, for vi skal blant annet anmelde de nye iPhone-modellene og Note 8. Sistnevnte regner vi med å ha en sniktitt-sak på 15. september.

Dette forventes:

  • iPhone 8 med stor skjerm, liten ramme, Touch ID bygget inn i skjermen og avanserte kamera-funksjoner med AR-fokus (ARKit) – pris: 1000 dollar eller mer inkludert ansiktspåloggingsteknologi som skal være flere år foran konkurrentene
  • iPhone 7s og 7s Plus med mulig glassbakside og Apples A11-brikke. Trolig får også iPhone 8 A11-brikke og ikke A11X, men iPhone 8 får et mer avansert kamerasystem og Touch ID bygget inn i skjermen
  • Apple Watch med LTE, bedre ytelse og støtte for flere aktiviteter – kanskje nytt design
  • Apple TV 5 med 4K- og HDR-støtte
  • Lanseringen av den endelige versjonen av iOS 11 til utviklere – alle andre får den endelige versjonen en uke eller noen uker senere

 

Kilde:
WSJ (betalingsmur)

Annonse