Nokia 8 kan bestilles i dag.
Nokia 8 kan bestilles i dag.

Annonse


I dag kan du bestille Nokia 8: Her er prisen og lanseringsinfo

“Nokia 8 er tilgjengelig for bestilling i Norge fra og med 28. august 2017,” melder selskapet i en fersk pressemelding.

8. september kommer den
Mobilen tilbys i “Steel” og “Tempered Blue” og er tilgjengelig fra 8. september. Pris: 5490 kroner inkl. mva.

Salget av mobilen fra HMD Global kan altså handles hos Telenor, Telia, Elgiganten og Komplett. Butikksalget starter 8. september.

Dette melder Nokia
“Nokia 8 er en pent utformet telefon med høy ytelse, designet for å skape spennende innhold på nye måter. Nokia 8 leverer tre helt unike funksjoner til Android-telefoner, deriblant et samarbeid med ZEISS om kameraoptikk. Med markedsledende ytelse og en ren, rask Android-opplevelse fri for bloatware, og et skall med eksklusiv design laget av én enkelt aluminiumsblokk, er Nokia 8 en skikkelig flaggskipmodell.”

Annonse
“Nokia 8 bruker den nyeste rendyrkede, sikre og elegante Android-versjonen med månedlige sikkerhetsoppdateringer. Den gir deg den nyeste og mest oppdaterte Android-opplevelsen det er mulig å få tak i i dag.”

“Nokia 8 introduserer en helt unik egenskap i og med Dual-Sight Video, som gjør det mulig å strømme i sanntid til sosiale arbeidsflyter, for eksempel Facebook og YouTube, med begge kameraene samtidig på splittskjerm.”

– Fantastisk lydopptak
“Nokia 8 er også den første smarttelefonen med Nokia OZO Audio, som tar i bruk tekniske nyvinninger fra Hollywood. OZO gir et fantastisk 360° lydbilde til din 4K-video.”

Mobilen har Snapdragon 835, den kjappeste Android-brikken på markedet og hurtiglading:

“Nokia 8 er 4,6 mm tynn på det smaleste og bare 7,3 mm tynn i gjennomsnitt. Telefonens sømløse ramme er laget av én enkelt aluminiumsblokk og har en rendyrket design som er gjort mulig med en 40 trinn lang prosess.

Utvalgte modeller har en høyblank finish som det har tatt mer enn 20 timer å fullføre for å gi dem et perfekt utseende. Denne oppmerksomheten på detaljer, som også omfatter et kjølerør som finfordeler varmen telefonen produserer, sikrer at den kraftige prosessoren Snapdragon 835 jobber bedre over lang tid. Telefonen er også kompatibel med Qualcomm Quick Charge 3.0, noe som gjør det raskere å lade opp batteriet.”

 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse