The Last Knight kommer til Paramount+.
The Last Knight kommer til Paramount+.

Annonse


Get og Canal Digital skal vise storfilmer kort tid etter kinopremieren

Viacom annonserer i dag strømmetjenesten Paramount+ i samarbeid med TV- og bredbåndsleverandørene Get og Canal Digital.

Oppdatert:

Get sier til ITavisen at filmene blir tilgjengelig via Get Filmleie umiddelbart etter kinovisningen er over.

«Etter dette vinduet blir de tilgjengelig for alle Get-kunder», sier Øyvind Husby, pressekontakt i Get, i en e-post til ITavisen. og legger til at vinduet varierer fra gang til gang, men at det typisk er på tre måneder.

Annonse
Get Filmleie oppdateres med Paramount-filmer, og kundene kan også legge til Paramount som en del av grunnpakken via valgmenyem, for samtlige kunder i løpet av høsten.

En ny strømmetjeneste
Dette er en ny tjeneste som skal levere innhold fra filmstudioet Paramount Pictures og TV-serier fra MTV og Comedy Central.

En spennende nyhet er at Paramount+ gir brukerne tilgang til storfilmer kort tid etter kinopremieren. Per nå er det ikke kjent hvor lang tid etter premieren filmene dukker opp.

«Paramount+ er et banebrytende konsept for oss, og en viktig forlengelse av vårt betalings-TV-tilbud til våre distribusjonspartnere. Det er første gang vi samler rettigheter til premierefilmer med vårt TV-innhold og tilbyr det til Canal Digital- og Get-kunder som en strømmetjeneste.

Paramount+ skal komplimentere vårt eksisterende tilbud og samtidig støtte seernes stigende etterspørsel om å ha tilgang til film-og TV-innhold uansett tidspunkt og plattform», sier Andrea Sahlgren, nordisk visedirektør i Viaom, i en pressemelding.

Kommer i høst
Når Paramount+ lanserer i oktober for et utvalg kunder med Canal Digital (Satellitt og Kabel) vil tjenesten inkludere nye filmer som «Never Go Black», «Allied», «Fences», «Monster Trucks», «xXx: Return of Xander Cage» med flere.

«Vi er glade for å være blant de første som kan tilby kundene strømmetjenesten Paramount+, som ytterligere utvider vårt tilbud av innhold og tjenester. Våre kunder ønsker å ha godt innhold de kan se når og hvor de vil, og med denne tjenesten får vår plattform enda rikere og bedre utvalg – ikke minst med kjente filmer man vil kunne se raskt etter kinopremiere», sier Ragnar Kårhus, administrerende direktør i Canal Digital, i pressemeldingen.

Bakes inn i grunnpakken
Get lanserer Paramount+  samtidig og blir tilgjengelig for samtlige brukere. Tjenesten lanseres med filmer som «Baywatch», «Transformers: The Last Knight» og «Mother!».

Tjenesten bakes inn i grunntilbudet til Get og kundene kan bruke poengene sine fra grunnpakken.

«Våre kunder har i dag markedets største frihet til å skreddersy hva de vil se. Avtalen med Paramount gir et enda rikere og ferskere utvalg, som jeg er veldig stolt over å kunne tilby alle kundene våre.

Med det nye strømmetilbudet kan alle Get-kunder også se alt innhold hvor og når de vil, både på nett-brett, PC, Mac og Apple-TV. Vi gleder oss stort til å gi alle en enda mer spennende tv-opplevelse både hjemme og når de er på farten», uttaler Gunnar Evensen, toppsjef i Get, i en separat pressemelding.

 

Kilder:
Pressemelding,
Get

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse