Sony slipper fastvare 5.0 til testerne.
Sony slipper fastvare 5.0 til testerne.

Annonse


PlayStation 4 får støtte for 1080p 60fps-strømming

I går sparker Sony i gang en betarunde for den kommende 5.0-programvareoppdateringen til PlayStation 4. Her er nyhetene.

Høyere strømmekvalitet
Blant nyhetene er at PlayStation 4 Pro-eiere snart kan strømme video med en oppløsning på 1080p og med 60 bilder i sekundet via Twitch noe som åpner opp for enda høyere kvaliteten på PS4-videoene.

Videre kommer det en ny oppdatering til vennelisten som gjør det mulig å flytte spillvenner til tilpassede grupper. For eksempel hvis man har enkelte venner man bare spiller Destiny med, da kan man legge dem til i en gruppe.

Meldinger får også en liten overhaling ved at man kan dele sanger fra Spotify til andre spillere. Frem til nå har det kun vært mulig å dele låter via Twitter og Facebook.

Annonse
Vennelisten får nye tilpasningsmuligheter.
Vennelisten får nye tilpasningsmuligheter. (Ill.: Sony)

Over tusen ITavisen-lesere stemte: Knepen seier til Xbox One X.

Virtuell kringlyd
Er du PlayStation VR-bruker kan du se frem til 5.1- og 7.1-kanals virtuell kringlyd-støtte når du ser på enten Blu-ray- eller DVD i «Cinematic Mode». Sony lover at dette gir en mer oppslukende filmopplevelse.

Mens vi er inne på video. Oppdatering 5.0 kommer også med muligheten til å deaktivere varsler når man ser på video på konsollen. I tillegg kan brukerne velge å deaktivere forhåndsvisning av meldinger slik at kun et generisk brukerikon dukker opp ved nye meldinger.

Snart kan du deaktivere varsler under fikm.
Snart kan du deaktivere varsler under fikm. (Ill.: Sony)

Flere nyheter finner du i kildelenken. Har du registrert deg som betatester kan du laste ned fastvareversjon 5.0 nå.

 

Kilde:
PlayStation Blog

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse