Når får stormobiler som S8 Android 8/O? Ikke godt og vite, men vi håper det tar mindre enn et halvt år.
Når får stormobiler som S8 Android 8/O? Ikke godt og vite, men vi håper det tar mindre enn et halvt år.

Annonse


Dette var den mest solgte Android-telefonen i kvartal to

Tall fra Strategy Analytics viser at Samsung Galaxy S8 var den mest solgte Android-telefonen på verdensbasis i det foregående kvartalet.

Samsung på Android-toppen
Ifølge analyseselskapets undersøkelser leverte Samsung 10,2 millioner Galaxy S8-enheter til verden rundt. Det gav mobilen tre prosent av markedsandelen i løpet av tremånedersperioden.

Galaxy S8+ gjorde det også godt, men måtte se seg slått av lillebroren.

– Galaxy S8+ tok fjerdeplassen med ni millioner leveranser og to prosent markedsandel globalt. Galaxy S8 ble raskt verdens mest populære Android-modell, noe som skyldes den attraktive skjermen, en rik portefølje med apper og en distribusjon som er best i klassen, uttaler Neil Mawston i Strategy Analytics.

Annonse
Vi testet Galaxy S8: Denne sender jeg ikke tilbake.

Knust av iPhone 8
Med Samsung på tredje og fjerde klarer du kanskje å gjette hvilke enheter som tok de to øverste plassene i det foregående kvartalet.

iPhone 7 kroner på toppen med 16,9 millioner enheter levert til forhandlere mens 7 Plus kaprer andreplassen med 15,1 millioner. Ifølge tall fra Apple solgte selskapet 41 millioner iPhoner i det aktuelle kvartalet, med de deler ikke opp salget per modell.

– iPhone 7 forblir verdens mest populære smarttelefon takket være en fristende blanding med et brukervennlig design, omfattende appstøtte og at den er lett tilgjengelig hos forhandlere, sier Juha Winter i Strategy Analytics.

Vi testet iPhone 7: Du kan takke Apple senere.

Xiaomi Redmi 4A tok for øvrig femteplassen med 5,5 millioner leveranser.

 

Kilde:
Strategy Analytics

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse