Cannon og Ice Lake lanseres trolig en eller annen gang neste år (men det kan glippe til 2019, avhengig av om Intel klarer å produsere nok 10nm-brikker av god kvalitet), etter Coffee Lake som skal avsløres neste uke, og lanseres i høst.
Cannon og Ice Lake lanseres trolig en eller annen gang neste år (men det kan glippe til 2019, avhengig av om Intel klarer å produsere nok 10nm-brikker av god kvalitet), etter Coffee Lake som skal avsløres neste uke, og lanseres i høst.

Annonse


Nå snakker Intel om «Ice Lake», oppfølgeren til «Coffee Lake»!

Intel har allerede begynt å snakke om Ice Lake, selv om åttende generasjon Core-CPU-er, Coffee Lake (14 nm), ikke skal avsløres før neste uke.

Neste uke får vi kanskje vite mer
Nå er det dog litt forvirring om hva som skjed med Cannon Lake, en CPU som heller ikke er annonsert, men som trolig blir de første CPU-ene fra Intel til bærbare med 10 nm+., mens de av oss som spiller endel og trenger CPU-ene i en stasjonær, må vente på nettopp Ice Lake for å få glede av 10 nm.-prosessen.

Men først gleder vi oss til å høre med om Coffee Lake som jo lanseres i år, og det allerede til høsten, som jo er rett rundt hjørnet.

Intel snakker allerede om 10 nm+ CPU-er, men de er neppe mainstream før om minst 2 år. Om de lanseres neste år eller 2019 avhenger av om Intel får til å produsere nok av dem i god kvalitet, og det vet vi ikke nok om enda.
Intel snakker allerede om 10 nm+ CPU-er, men de er neppe mainstream før om minst 2 år. Om de lanseres neste år eller 2019 avhenger av om Intel får til å produsere nok av dem i god kvalitet, og det vet vi ikke nok om enda. (Ill.: Intel)

 

Kilder:
Intel
AnandTech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse