Apple Watch beholder trolig designet i minst én generasjon til.
Apple Watch beholder trolig designet i minst én generasjon til.

Annonse


Ikke forvent store Apple Watch-endringer. 4G blir trolig den største nyheten

Apple har står foran en travel høst med lanseringer av ny iPhone, iMac Pro, HomePod, men også en ny Apple Watch.

– Ikke nytt design
Den velkjente analytikeren Ming-Chi Kuo har sluppet noen nye detaljer om den kommende smartklokken som han ikke tror får nevneverdige designendringer fra fjorårets modell. Ifølge Kuo blir Watch 3 tilgjengelig i de samme størrelsene som tidligere på 38 og 42 millimeter.

Støtte for 4G blir trolig den største nyheten skal vi tro analytikeren som hevder at Watch for første gang har støtte for mobilnettverk. Ifølge ham vil Watch 3 selges i utgaver med og uten 4G-støtte.

Forrige måned meldte Apple-blogger John Gruber at Apple Watch 3 «får 4G og et splitter nytt design», men han la til at informasjonen kom fra en «ubekreftet, liten fugl» og at han ikke ville satset huset sitt på at det stemte.

Annonse
– Dette trenger Apple Watch
Apple-kjenneren tror at Apple vil levere åtte–ni millioner smartklokker i løpet av årets andre halvdel og at selskapet vil nå 17,5–18 millioner totalt i 2017. En økning på 70 prosent sammenlignet med 2016.

For å øke ytterligere, mener Kuo at Apple Watch trenger en betydelig endring i design, bredere støtte for medisinske og helseapper samt kommersialisering av 5G-nettet.

Hva ønsker du å se i en Apple Watch 3?

 

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse