No Man's Sky kan snart få flerspiller.
No Man's Sky kan snart få flerspiller.

Annonse


Bekreftet: No Man’s Sky får begrenset flerspillerstøtte

Fjorårets lansering av det ambisiøse verdensromspillet No Man’s Sky gikk ikke som forventet for utvikler og utgiver Hello Games, og spillet ble kritisert fra flere hold.

Oppdatert 11. august.

Hello Games har offisielt avslørt oppdatering som inneholder en lettversjon av en flerspillerdel. Joint Exploration innebærer at opptil 16 spillere kan se hverandre hvis de befinner seg på eksakt samme sted og spillerne vises for hverandre som glødende kuler.

Oppdateringen, kalt Atlas Rises, inneholder også en ny historiedel som er estimert til 30 timer med innhold og en rekke forbedringer og nyheter til spillgenerering, utforsking, spillmekanikkene med mer. En trailer for oppdateringen ser du under.

Annonse


Den fullstendige endringsloggen finner du her.

Kritikken har haglet
Blant annet ble Hello Games beskyldt for å drive med villedende markedsføring av spillet. Flere av spillerne følte seg lurt og mente at funksjoner som ble lovet ikke var med i det endelige spillet. En av disse var en flerspillerdel.

Vel, nå kan en slik modus være på vei. Tidligere denne uken annonserte utvikleren en ny oppdatering til No Man’s Sky, sammen med en oppdateringslogg som ble fjernet raskt etter den ble publisert. Noe som kan tyde på at noen trykket på publiseringsknappen litt for tidlig.

Heldigvis var det noen snarrådige personer som  rakk å knipse et bilde av oppdateringsloggen. Det som vekker interesse i denne loggen, er «joint exploration» som tyder på flerspilling kan være på vei.

Flerspiller på vei?
Planen var nemlig å lansere spillet med flerspiller på plass, men det skjedde ikke. Hello Games har også tidligere uttalt at det med tanke på spillets størrelse, er liten sjanse for at to spillere faktisk møtes. Men det er absolutt mulig.

Så hvis «joint exploration» viser seg å være det vi tror det kan være, kan du snart møte på andre spillere i den nesten uendelige spillverdenen. Frem til vi vet noe mer håndfast kan det være lurt å ta ryktene med en klype salt.

Spiller du fortsatt No Man’s Sky?

 

Kilde:
NeoGAF

Annonse