Spotify er tilgjengelig på flere forskjellige plattformer, er Xbox One neste ut?
Spotify er tilgjengelig på flere forskjellige plattformer, er Xbox One neste ut?

Annonse


PlayStation-eksklusiviteten kan være over – Spotify kan komme til Xbox One

Våren 2015 ble Spotify tilgjengelig for PlayStation 3 og 4, og har siden den gang vært eksklusiv til Sonys spillkonsoller. Nå kan det bli en endring på det.

Ekte eller falskt bilde?
En Reddit-bruker har lagt ut et bilde som viser at Microsofts Larry Hryb, bedre kjent som Major Nelson blant Xbox-folket, bruker «Spotify Music – for Xbox» på sin Xbox One. Det er selvsagt mulig å manipulere og forfalske bilder, men flere Reddit-brukere støtter personen som la ut bildet og hevder det er reelt.

Microsoft-bloggen MSPowerUser skriver at de har kjørt bildet gjennom et verktøy og at de ikke fant noen bevis på at bildet var manipulert, i tillegg til at de stoler på personen som la ut bildet.

Er dette bildet ekte eller manipulert?
Er dette bildet ekte eller manipulert? (Ill.: Imgur)

Spotify har en avtale med Sony
Likevel kan det være lurt å ta dette med en dose salt. Først og fremst fordi det tilsynelatende er ingen andre som har oppdaget det, og Major Nelson har over tre millioner følgere på Xbox Live.

Annonse
En annen årsak er at for at appnavnet skal vise i statusen må appen være av typen UWP (Universal Windows Platform). Spotify lanserte tidligere i år en app for Windows Store, men den er kun for PC.

I fjor ble bakgrunnsspilling av musikk tilgjengelig på Xbox One og den gang ble en Spotify-app igjen et tema. Spotify uttalte den gang at de «fokuserer på eksklusiviteten med Sony». Microsofts strømmetjeneste, Groove Music, er for øvrig tilgjengelig på Xbox One.

 

Kilder:
Reddit,
MSPowerUser

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse