Kanskje kjøper Snap Inc. denne lille karen. Det blir spennende.
Kanskje kjøper Snap Inc. denne lille karen. Det blir spennende.

Annonse


Snap kan komme til å kjøpe selskapet bak mini-dronen som kun selges hos Apple

Snap Inc., Snapchat-selskapet bak selskapets solbriller med kamera (som vi har testet), er i samtaler om oppkjøp av Zero Zero Robotics.

Liten og lett
Selskapet står bak “Hover Camera Passport Drone” (5490 kroner) som kun selges i Apples egne nettbutikker.

Dronen er veldig liten og lett takket være karbon som gir en vekt på kun 242 gram og følger etter brukeren automatisk om så ønskes.

Informasjon fra Zero Zero
“Det robuste buret av karbonfiber beskytter fingrene dine når du slipper eller tar imot dronen. Hover Camera Passports unike design skjuler propellene. I tillegg kan du bruke den intuitive iOS-appen på iPhone eller iPad til å styre kameraet manuelt mens dronen er i luften – uansett om du er ute på gaten eller feirer en bursdag i stuen.”

Annonse
“I tillegg til å holde deg i bildet hele tiden, gir Hover Camera Passport deg også valget mellom å filme i ultra-HD eller ta bilder på 13 megapiksler. Og du kan se alt i sanntid i iOS-appen på iPhone eller iPad.”

“iOS-appen Hover Camera har en rekke moduser som du kan bruke til å få det perfekte bildet eller opptaket. Du kan for eksempel velge Orbit, som gjør at dronen sirkler rundt deg mens du filmer; 360 Spin, som tar opp 360-graders panoramavideo; eller Body-Tracking, som følger deg og holder hele kroppen din i bildet når du løper eller går tur.”

 

Denne lille dronen kan snart bli Snaps Inc. sin.
Denne lille dronen kan snart bli Snaps Inc. sin. (Ill.: Zero Zero)

 

Kilder:
The Information (betalingsmur)
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse