Marginene var hårfine da vi spurte leserne om hvilken nestsegenerasjons konsoll de foretrekker.
Marginene var hårfine da vi spurte leserne om hvilken nestsegenerasjons konsoll de foretrekker.

Annonse


Over tusen ITavisen-lesere stemte: Knepen seier til Xbox One X

Fra onsdag denne uken har ITavisen holdt avstemning om hvilken av de kommende konsollene leserne fortrekker: Xbox One X eller PlayStation 5.

De to konsollene
Xbox One X er allerede lansert med lovnader om høye bildefrekvenser og ekte 4K-spilling fra Microsoft, og den vil koste 4 999 kroner når den kommer i butikkene den 7. november. Den skal også snart kunne forhåndsbestilles.

PlayStation 5 er imidlertid litt lengre unna – og Sony har ikke sagt et pip om neste generasjonen konsoller fra dem. Enkelte mener imidlertid at den kan komme i 2019, og at den selvfølgelig også vil kunne kjøre spill i 4K.

Foretrekker Xbox one X
I valget mellom en annonsert og snart tilgjengelig Xbox One X og en ulansert PlayStation 5 som kanskje kommer om to år, er det kanskje ikke så rart at Xbox One X vant med 51,21 prosent – eller 26 stemmer.

Annonse
PlayStation 5 viste imidlertid styrke for en konsoll som ikke en gang er annonsert – og fikk 48,79 prosent av stemmene.


Det har også vært mulig å stemme via Twitter, og her vant PlayStation 5 med 52 prosent mot 48 prosent for Xbox One X av totalt 169 stemmer.

Er du enig med flertallet som gikk for Xbox One X, eller foretrekker du å vente i to år på en ny PlayStation 5 fra Sony?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse