Den nye Doom-oppdateringen heter passenende nok Update 6.66.
Den nye Doom-oppdateringen heter passenende nok Update 6.66.

Annonse


Store endringer for Doom-flerspilleren i ny oppdatering

Bethesda har sluppet en omfattende oppdatering til skytespillet Doom som inneholder store endringer for flerspillerdelen.

Hva er nytt i Update 6.66?
I oppdateringen har Bethesda justert fremdriftssystemet og endret på når og hvordan en spiller åpner opp nye våpen, demoner, utstyr og andre ting. Frem til nå har utstyret blitt delt ut vilkårlig, men nå vil dette bli delt ut basert på spillernivå og utfordringer i spillet.

Oppdatering 6.66 inneholder også et nytt rune-system som erstatter det nåværende Hack Module-systemet. Det vil fungere slik det gjør i historiedelen i spillet og ferdighetene er ikke lenger tidsbegrenset.

Bethesda har også bestemt at Update 6.66 plasserer samtlige spillere tilbake på startstreken igjen og nivå 0. Veteran-spillere kan velge om å låse opp fremdriften og sjekke ut det nye progresjonssystemet, eller beholde det de hadde av våpen, utstyr, demoner og annet innhold.

Annonse
Les vår anmeldelse av Doom: Glitrende spillunderholdning fra start til slutt.

Gratis spillhelg
I forbindelse med lanseringen av Doom Update 6.66, tilbyr Bethesda en gratishelg med spilling. Da kan spillere som ikke har kjøpt Doom sjekke ut de to første kapitlene i historiedelen og hele flerspillerdelen.

For Xbox og PC sparkes Doom Free Trial-helgen i dag og varer frem til søndag 23. juli. PlayStation 4-spillerne kan sjekke ut Doom gratis fra 27. til 30. juli.

Hele oppdateringsloggen finner du i kildelenken.

Kilde:
Bethesda

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse