Spillerne er ikke akkurat begeistret over Nintendos nettløsning for Switch.
Spillerne er ikke akkurat begeistret over Nintendos nettløsning for Switch.

Annonse


Spillerne reagerer på Nintendos nettløsning for Switch

Denne uken lanseres både Switch Online (som du kan laste ned nå) og Splatoon 2, og for første gang kan spillerne teste hva Nintendo har å levere på flerspillerfronten.

Skjermen må være på
De første tilbakemeldingene virker ikke akkurat positive. For mens PlayStation Network og Xbox Live har nettjenester er innebygget i henholdsvis PlayStation 4 og Xbox One, må Switch-spillerne bruke en separat mobil-app for Switch Online.

Polygon skriver at ting som stemmeprat kun er aktiv når appen er åpen og smarttelefonen er ulåst. Det betyr at du ikke kan starte en samtale med en spillvenn, slå av skjermen og fortsette praten slik man kan med andre pratetjenester.

«Hvis du slår av skjermen ved en feil? Da er samtalen over. Ønsker du å sjekke ut spilltips? Hvis du gjør det, betyr det at du ikke kan bruke stemmeprat», forklarer Polygon.

Annonse


Lite fornøyde spillere
Flere Reddit-brukere er heller ikke særlig begeistret over Nintendos løsning.

«Dette er forferdelig. Det er dårlig at jeg ikke kan gå ut av appen for å gjøre andre ting», skriver en Reddit-bruker.

«Personlig er det ikke et problem at jeg må bruke mobilen fordi jeg alltid har den med meg når jeg spiller spill. Det som forvirrer meg er at jeg ikke kan snakke med andre hvis jeg ikke er inne i appen, noe som gjør det vanskelig å gjøre noe annet når man snakker med vennene sine», skriver en annen.

Flere andre brukere i tråden er heller ikke imponert over Nintendos løsning.

Både Switch Online og Splatoon 2 lanseres 21. juli, og først da får vi sjekke ut hvordan Switch Online faktisk er.

 

Kilder:
Polygon,
Reddit

Annonse