Google slipper en ny oppdatering for mobil-appen.
Google slipper en ny oppdatering for mobil-appen.

Annonse


Google-appen bruker søkehistorikken din for å gi deg relevante nyheter

Google slipper i dag en spennende oppdatering til Android- og iOS-brukere. Oppdateringen gjelder den offisielle Google-appen som nå inneholder en mer personlig nyhetsstrøm.

Storoppdatering
I nyhetsstrømmen får brukerne innhold som sportshøydepunkter, nyheter, populære videoer på YouTube og relevante nyheter. I tillegg henter appen flyinformasjon, trafikk- og væroppdateringer, matoppskrifter og kommende hendelser fra kalenderen.

Hvis det er innhold du ikke er interessert i, kan du med enkelthet avslutte abonnementet på både emnet og mediet.

Under en ny følg-meny kan du velge å følge ditt favorittlag innen sport for å motta direkteoppdateringer fra kamper. Her kan man også velge å følge nyheter basert på emner eller kjendiser.

Annonse
Slik ser den nye nyhetsstrømmen ut.
Slik ser den nye nyhetsstrømmen ut.

 

Henter informasjon fra nettsøkene dine
Deler av informasjonen henter appen inn fra søkehistorikken og plasseringen til brukeren. Så hvis Google for eksempel tror du er en Game of Thrones-fantast basert på søkene dine, kan det dukke opp et eget Game of Thrones-kort i appen. Trykker du på kortet, vil appen automatisk gi deg søkeresultater basert på emnet, i tillegg kan du velge å følge det.

Søkegigantens mål med denne storoppdateringen er at appen skal bli brukt like hyppig som Facebook og Twitter. I førsteomgang er den kun tilgjengelig for mobil, men det er ingen grunn til å tro at oppdateringen ikke vil komme til PC-en din.

Per nå er nye Google tilgjengelig i USA, men den rulles ut til nye markeder i de kommende ukene.

 

Kilder:
Google,
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse