Utviklingen av Remix OS er stanset.
Utviklingen av Remix OS er stanset.

Annonse


De skulle ta Android til PC-en – nå er det slutt

Jide er et selskap som består av flere tidligere Google-ansatte som i fjor viste de frem en utgave av Android som skulle kjøre på vanlige PC-er. Selskapet er også kjent for Surface-kopien Remix Ultra Tablet.

Stanser utviklingen av Remix OS
Android-versjonen gikk under navnet Remix OS og skulle gi brukerne en fullverdig OS-opplevelse med et skikkelig filsystem, flytende vinduer og støtte for mus og tastatur. Et drøyt år etter annonseringen uttaler selskapet at de ikke lenger vil selge Remix OS og tjenester til vanlige forbrukere.

Utviklingen av alle eksisterende produkter, som inkluder Remix OS, Remix mini og andre, stanser øyeblikkelig. Alle som har støttet Jides produkter på Kickstarter, vil få refundert pengene. Tilbakebetalingsprosessen starter 15. august, forteller selskapet.

Skifter fokus
Selv om de gir opp forbrukermarkedet, er det på ingen måte slutt for Jide som nå vil satse på bedriftene.

Annonse


«I løpet av det seneste året har vi mottatt et økende antall henvendelser fra selskaper i ulike industrier, og vi har hjulpet dem med å bygge gode verktøy til deres organisasjoner», sier selskapet i en pressemelding.

I pressemeldingen kommer det ikke frem om utviklingen av Android som et PC-operativsystem vil fortsette, men det er lite sannsynlig etter uttalelsen om at Remix OS-utviklingen er stanset.

 

Kilde:
The Verge

Annonse