Google Glass EE er offisielle.
Google Glass EE er offisielle.

Annonse


Google Glass er tilbake

Alphabet, Googles moderselskap, har annonsert en ny versjon av Google Glass kalt Enterprise Edition.

Vender tilbake
Som navnet avslører, er den nye modellen beregnet på bedriftssegmentet og blir dermed neppe tilgjengelig for vanlige forbrukere.

Den nye modellen er oppgradert med bedre kamera – fra fem til åtte megapiksler – forbedret batteritid, raskere Wi-Fi og prosessor, samt et nytt, rødt lys som vises når man tar opp video.

Brillene skal også være mer komfortable å bruke samtidig som de er mer holdbare og er dermed i stand til å takle mer krevende forhold.

Annonse
«Vi har gjort forbedringer til designet og maskinvaren slik at den er lett og komfortabel å bruke over tid. Vi har også forbedret kraften og batteritiden», skriver prosjektleder Jay Kothari.

Les også: Oi, Google oppdaterer Glass-brillene.

– Ikke et eksperiment
Nyheten kommer via Wired som også skriver at utrullingen for øyeblikket er begrenset og at de fleste av de største selskapene kun har tatt i bruk Glass på prøvebasis.

Alphabet selv har stor tro på at Glass vil lykkes på arbeidsplassen.

«Dette er ikke eksperiment. Det var et eksperiment for tre år siden. Nå satser vi på full produksjon med kundene og partnerne våre», sier Kothari til Wired.

Som nevnt over, er det flere selskaper som har satt i gang testingen av ny Glass og i dag åpner Google opp for at flere selskaper skal få testet dem.

 

Kilder:
Google,
Wired,
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse