Ataribox skal holde seg tro mot originalen samtidig som designet er moderne.
Ataribox skal holde seg tro mot originalen samtidig som designet er moderne.

Annonse


Ataris nye spillkonsoll blir trolig som NES Classic

Under E3-messen tidligere i sommer avslørte Atari at de vender tilbake i konsollmarkedet.

Sparsomme med detaljer
The Verge melder at Atari, i en e-post til tilhengerne, skriver at selskapets mål er å lage noe helt nytt som både appellerer til nye og gamle fans samtidig som de er tro mot arven til Atari.

Ataribox har designlikheter med den originale Atari 2600 med tredetaljer og en forhøyet chassis. Kundene skal kunne velge mellom modeller som har enten tre- eller glasspanel i front. I tillegg vil konsollen ha plass til SD-kort, fire USB-kontakter og en HDMI-utgang.

Gjør som Nintendo?
Atari planlegger å tilby både klassiske spill og nytt innhold, men det er ennå ikke kjent hva det nye innholdet inkluderer. Som The Verge skriver, ser det ut til at Atari gjør det samme som Nintendo har gjort med NES og SNES Classic. Nemlig å tilby gamle spill i en konsoll som både er retro og moderne.

Annonse
«Vi vet at dere er sultne på flere detaljer som spesifikasjoner, spill, priser og lansering. Vi erter dere ikke med vilje, vi ønsker å gjøre det riktig. Derfor velger vi å dele ting steg for steg, og samtidig kan lytte til tilbakemeldingene fra Atari-fellesskapet», heter det i en uttalelse fra spillselskapet.

Hva håper du å se fra Ataribox?

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse