Vi venter spent på oppfølgeren til Pixel, for den er nemlig svært god.
Vi venter spent på oppfølgeren til Pixel, for den er nemlig svært god.

Annonse


– Pixel 2 får «klembar» ramme, “alltid på”-skjerm

Rett etter lekkasjen av bildene av Pixel 2 denne uken, kommer lekkasjene om spesifikasjonene.

Kommer i to utgaver
I følge Android-forumet XDA kommer Pixel 2 i to utgaver, en liten og en stor.

Den store versjonen får kodenavnet «taimen» og vil bruke en skjerm på 5,99 tommer med et 1440p OLED-panel laget av LG, som er nokså store på OLED for tiden.

Pixel 2 vil også bruke Snapdragon 835 og få 4 GB RAM, melder 9to5Google.

Annonse
“Alltid på”-skjerm
Videre vil telefonen få en «alltid på»-funksjon for skjermen, som dermed kan vise nyttig informajon når den er låst, som for eksempel klokke, kalender og batteristatus.

Googles neste mobil blir også «klembar,» i likhet med HTC 11. Det vil si at du kan klemme på rammen som en snarvei for å for eksempel starte Google Assistant enten skjermen er av eller på, eller for å slå av lyden på innkommende anrop. Det skal også være mulig å justere trykket du må du bruke for å starte funksjonen.

Støtte for skjermprofiler
Skjermen i Pixel 2 får i tillegg støtte for skjermprofiler, som tidligere var gjemt i menysystemet og bare lot deg velge sRGB. Nå får denne følge av blant annet et «levende farger»-alternativ, i følge XDA.

XDA mener også at fargemiljøet i Android O for Pixel 2 vil går tilbake til en mørkere profil, og at det vil komme en ny systemskrift.

Google Pixel ble lansert i oktober 2016, som er ni måneder siden. Det er likevel ventet at Google vil lansere oppfølgeren til telefonen nå snart.

Kilder
XDA
9to5Google

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse