I de neste seks ukene blir Oculus et av de billigste VR-viserene på markedet.
I de neste seks ukene blir Oculus et av de billigste VR-viserene på markedet.

Annonse


Nå kan du få Oculus Rift og Touch for 4 300 kroner

Oculus vil gjerne ha flere med på på å spille med VR-headsettet sitt, Oculus Rift.

Ned fra 6 299 kroner
Derfor senker de nå prisen på pakken som inkluderer VR-headsettet og Oculus Touch med to tusen kroner fra 6 299 (som er billigste norske pris på Prisguide) til 4 300 kroner på nettsidene deres.

Fjernkontrollen Oculus Touch, som tidligere kostet 1 700 kroner, selges nå separat for 1 100 kroner.

Blir et av de billigste viserene
Dette plasserer Oculus som et av de billigste VR-viserene på markedet, bare litt dyrere enn de billigste tilbudene på PlayStation VR, som kan oppdrives for litt under 4 000 kroner.

Annonse


– Det er pris og innhold som teller, og nå har vi kommet til et punkt der vi føler oss komfortable med innholdet, så vi vil fortsette å angripe på pris, sier Jason Rubin, Oculus’ visepresident for innhold, til The Verge.

Dette er andre gangen på et år at Oculus reduserer prisene, som de gjorde senest i mars, da prisen for bare visiret gikk fra 5 000 kroner til 4 200 kroner.

Gjelder bare i egen butikk
Tilbudet gjelder bare hvis du kjøper pakken på den offisielle hjemmesiden til Oculus og på Amazon, og det gjelder også kun i en «tidsbegrenset periode,» uten at Oculus spesifiserer hvor lenge tilbudet vil vare i bloggen sin.

I følge Engadget skal tilbudet imidlertid bare vare i de neste seks ukene.

Oculus-salget skal være en del av Summer of Rift, der de blant annet hadde et salg med opp til 60 prosent avslag på apper og spill i juni, og nå altså har salg på Rift og Touch.

Kilder
Sweclockers
Oculus
The Verge
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse