Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Ryktene svirrer allerede om hvordan Huaweis P20 kan bli. Dette bildet er av P10. (Ill.: Martin Kynningsrud Størbu)

Huawei merkevarebeskytter «P20»

Kan komme sener i år.

Huawei lanserte P10 og P10 Plus på Mobile World Congerss i år, men selskapet har allerede tatt ut merkevarebeskyttelse på etterfølgeren.

Mistenkelig tidlig
At Huawei planlegger en oppfølger til P10 er kanskje ingen overraskelse for mange, men at det kommer såpass nær lanseringen av den forrige modellen er litt mistenkelig, skriver GSM Arena.

Lekkasjen har allerede ført til en bølge av forskjellige spekulasjoner på Weibo om at telefonen kanskje kan være klar til julen og komme i fjerde kvartal i år.

Disse mener at P20 vil være en liten forbedring av P10 og vil kjøre på Kirin 960-brikkesettet, og ha 6 til 8 GB RAM, med et 5,7 tommers panel og et 4 000 mAh batteri, og at den vil ha dobbeltkamera.

Dette skal være det merkevarebeskyttede bildet av Huawei P20.

Kommer nært på Mate 10
Dette strider litt mot det som er forventet av Huawei Mate 10, som i følge ryktene skal få et Kirin 970-brikkesett, som er laget på en 10 nanometers-prosess og vil være basert på Cortex A73-kjernen. Mate 10 skal dessuten ha en nær rammeløs design med skjerm på 2610 x 1080 piksler.

GSM Arena mener at at P20 antakelig vil få en lignende, nesten rammeløs skjerm, og at Huawei kanskje heller vil vente på at Kirin 970-brikkesettet blir klart.

Dessuten forventes Mate 10 i oktober – så hva er vitsen med å lansere en ny, stor telefon så kort tid etterpå, lurer de på.

Se også: TEST: Vi tester Huawei P10 – oppfølgeren til et av fjorårets beste mobilkjøp

Kilde
GSM Arena
Theleaker.com

Stikkord: huawei, Mobil