Storspillene kommer til EAs abonnementstjenester

EA Access og Origin Access får besøk av storspill utover sommeren og høsten.
EA Access og Origin Access får besøk av storspill utover sommeren og høsten.

Abonnementstjenestene til EA – EA Access og Origin Access – får besøk av noen skikkelige storspill utover sommeren og høsten, i følge pressemeldingen deres.

Star Wars Battlefront allerede i dag
Det første som er tilgjengelig allerede i dag er alle utvidelsene til Star Wars Battlefront på begge tjenestene, som inkluderer Outer Rim, Bespin, Death Star, og Rogue One: Scarif.

Senere kommer de største FPS-ene fra fjoråret – nemlig Battlefield 1 og Titanfall 2, som «kommer snart,» i følge EA på Twitter.

Annonse

Eksklusive prøveversjoner
Før den offisielle lanseringen av FIFA 18 på den 29. september, kommer også demoversjonen til begge tjenestene før alle andre.

Samtidig får EA Access ekslusiv tilgang til Madden NFL 18 Play First Trial, NHL 18 Play First Trial og NBA LIVE 18 Play First Trial – som altså kun kommer hit.

Til slutt kommer The Sims™ 4 Digital Deluxe Edition, Oxenfree og Rebel Galaxy til Origin Access på PC i løpet av perioden innen september 2017.

Ingen nøyaktige datoer
De nøyaktige datoene for spillene har imidlertid ikke blitt annonsert enda, utenom at Star Wars Battlefront-utvidelsene er tilgjengelige allerede.

EA Access for Xbox One og Origin Access på PC er tilgengelig for 4,99 dollar i måneden (ca 40 kroner), eller 29,99 dollar (ca 250 kroner) i året.

Det finnes allerede 48 spill på EA Access, og 31 spill på Origin Access som er tilgjengelige for medlemmene av programmene. Hele listen ser du her.

Kilder
ea.com

Annonse
Annonse