Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Om to uker sparkes Destiny 2-betaen i gang. (Ill.: Activision)

Destiny 2-betaen starter om to uker – her er detaljene

Spill: PC-spillerne får ikke være på denne runden.

Om to uker kan konsollspillerne kaste seg ut i den åpne betaen for Destiny 2.

Kan spille gjennom det første oppdraget
Nå har utvikler Bungie avslørt nye detaljer og sluppet en fersk trailer for betaen. I den åpne betaen kan spillerne spille gjennom det første oppdraget i spillet, kalt Homecoming. Bungie viste frem oppdraget under E3 forrige måned.

I tillegg kan spillerne sjekke ut Inverted Spire Strike-oppdraget og teste ferdighetene sine i flerspillerdelen Crucible.

Flerspillerkriging
Crucible består, i betaen, av de to spillmodusene Control og Countdown. Førstnevnte er en tradisjonell modus der det handler om å kontrollere ulike punkter, mens Countdown er en asymmetrisk modus der spillerne bytter på å angripe og forsvare. Fremdriften i betaen blir ikke med videre til fullverjsonen som lanseres i høst.

Søndag 23. juli klokken 19 kan betatesterne sjekke ut den sosiale plassen The Farm i Destiny 2. Plassen er åpen i kun én time.

Den åpne betaen løper i perioden 21.–23. juli, men man kan også få tidlig tilgang ved å forhåndsbestille Destiny 2. Da får PlayStation 4-spillerne tilgang 18. juli og Xbox One-spillerne 19. juli. PC-spillerne får betatilgang i august.

Destiny lanseres til Xbox One og PlayStation 4 6. september og til PC 24. oktober.

 

Kilde:
Bungie

Stikkord: Destiny, Spill