Nokia Lumia 1020 var et ordentlig kameramonster.
Nokia Lumia 1020 var et ordentlig kameramonster.

Annonse


Slik skal Nokia bli kamerakongen igjen

Nokia har hatt et godt rykte på seg for å ha gode kameraer i sine smarttelefoner, noe Lumia 1020 og Nokia 808 var gode eksempler på. Samarbeidet med Carl Zeiss er en av årsakene til det.

Nokia og Zeiss
I år vendte den tidligere mobilgiganten tilbake i smarttelefonmarkedet, og på vårparten kom nyheten om at Zeiss ikke var med på laget.

Nå kan selskapet HMD Global, som står for produksjonen av Nokia-mobilene, melde at de har inngått en samarbeidsavtale med Zeiss. Det betyr at fremtidige Nokia-telefoner vil benytte seg av bildeteknologi fra den tyske optikkmakeren.

Ser frem til samarbeidet
«Et samarbeid med ZEISS er en viktig del av vår forpliktelse til alltid å levere den beste opplevelsen til våre kunder. Tilhengerne våre ønsker mer enn et godt smarttelefonkamera, de ønsker en fullstendig bildeopplevelse som ikke bare setter standarden, men også redefinerer den», sier Arto Nummela, sjef for HMD, i en pressemelding. Han legger til at fansen forventer det, og sammen med Zeiss skal de levere det.

Annonse
Dr. Matthias Metz, styremedlem i Zeiss, sier i pressemeldingen at de ser frem til samarbeidet med HMD.

Pekka Rantala i HMD og Winfried Scherle i ZEISS i forbindelse med den spennende annonseringen.
Pekka Rantala i HMD og Winfried Scherle i ZEISS i forbindelse med den spennende annonseringen. (Ill.: PRNewsfoto/HMD Global and ZEISS)

Selskapene ønsker ikke å avsløre når den første mobilen med Zeiss’ kamerateknologi kommer.

 

Kilde:
Pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse