Delivery Estimator estimerer leveringsdatoen for Model 3.
Delivery Estimator estimerer leveringsdatoen for Model 3.

Annonse


Har du reservert en Tesla Model 3? Denne nettsiden kan gi deg svaret på når du vil motta den

Tidligere denne uken tvitret Elon Musk at den første Model 3-bilen ferdigstilles førstkommende fredag og at de 30 første kundene mottar elbilen i slutten av juli.

Estimerer leveringsdatoen
Men hva med de 400 000 resterende reservasjonsholderne? Det er her Model 3 «Delivery Estimator» kommer inn. Dette er nettside laget av utvikleren og Tesla-fantasten Ben Sullins, og gir brukerne en omtrentlig dato på når de vil motta elbilen de har reservert.

«Delivery Estimator» tar i betraktning ting som reservasjonsdato, modell, leveringssted og om man eier en Tesla fra før.

Tesla-eiere og California-innbyggere prioriteres
Nåværende Tesla-eiere får nemlig snike i køen, og er man attpåtil bosatt i California, vil man få bilen raskere. Musk har nemlig bekreftet at California-innbyggere vil prioriteres.

Annonse


Ifølge estimatene til nettstedet kan en California-person, som var tidlig ute med å reservere og som eier en Model S eller X og ønsker en Model 3 75, forvente å motta bilen 15. oktober i år.

Europeiske borgere som kjøper sin første Tesla kan bli nødt til å vente til 2019 for enkelte modeller som 75 og 75D, ifølge kalkulatoren.

Har du bestilt en Model 3? Prøv «Delivery Estimator» via kildelenken.

 

Kilder:
Delivery Estimator,
The Next Web,
Fortune

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse