Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Xbox One X lanseres 7. november i hele verden. (Ill.: Trond Bie/ITavisen)

– Det er natt og dag mellom Playstation 4 Pro og Xbox One X

Spill: Xbox One X mye kraftigere, hevder Crackdown 3-utvikler.

I dag fikk vi vite litt mer om hvordan Xbox One X yter når verdens kraftigste konsoll kjører Xbox One-spill i ekte 4K-oppløsning.

Knuser visstnok PS4 Pro
Nå hevder Sumo Digital (Forza Horizon 2, Forza Motorsport 6 Apex, Dead Space Ignition), eller rettere sagt sjefsdesigner Gareth Wilson, at Xbox One X er mye kjappere og spiser det de koster mot den uten problemer:

«Vi har omtrent 15 000 simultane rekvisitter som beveger seg rundt i Crackdown 3. Xbox One X spiser det til frokost. Du kan bare fortsette og fortsette med den konsollen.

Når vi begynner å lage spill som er optimalisert for plattformen, kommer det til å bli kjempetøft. Jeg har ikke problemer med å si at den er betydelig kraftigere enn PlayStation 4 Pro, og vi har jobbet med PlayStation 4 Pro også, men One X er mye kraftigere. Det er en natt og dag forskjell. »

Ikke laget for Xbox One X?
Vi er ikke helt sikre på hvorfor han indirekte påpeker at Crackdown 3 ikke er optimalisert for Xbox One X da spillet er en av dem som lanseres samtidig med konsollen (7. november) og som gis ut av Microsoft. Trolig er årsaken at utviklingen startet lenge før Xbox One X-spesifikasjonene var spikret.

Vi så utviklerne demonstrere Crackdown 3 for oss på E3 i år, men vi ble ikke så veldig imponerte. Vi gleder oss dog til å prøve det selv på Microsofts splitter nye konsoll.

 

Kilde:
WCCFTECH

Stikkord: Microsoft, playstation, sony, Spill, xbox