Komplett lanserer en ny serie med egenutviklede rutere.
Komplett lanserer en ny serie med egenutviklede rutere.

Annonse


Nå selger Komplett.no egne rutere

Nettbutikken Komplett har de seneste årene begynt å tilby tjenester som bank, apotek og mobilabonnement. Nå skal den Sandefjord-baserte giganten også selge egne nettverksprodukter.

Samarbeider med Jensen
I en pressemelding skriver Komplett at alle ønsker seg et godt hjemmenettverk uten at det trenger å være vanskelig eller dyrt.

– Vi opplever at mange er usikre når de skal velge produkter som passer for sitt hjemmenettverk, og ikke minst kvier seg når de skal sette opp et nytt nettverk hjemme, sier Live Haukvik, daglig leder i Komplett, i en pressemelding.

Det er her nettbutikken kommer inn med en ny serie nettverksprodukter som er utviklet i samarbeid med Jensen of Scandinavia.

Annonse


Det skal være enkelt
Komplett har som mål om at produktene deres skal være enkle å bruke, og det innebærer automatiske programvareoppdateringer for ruterne.

– «Enkelt for alle» har vært en viktig ledetråd når vi har utviklet produktene, sier Haukvik. – De færreste av oss er IT-konsulenter, og vi gir kundene en egen «oppstartsgaranti». Det inkluderer enkle guider og gratis telefonsupport, slik at «hvermansen» skal få løsningen til å fungere optimalt. Vi kommer til å ha stor fokus på å videreutvikle Svive-serien, og kundene vil automatisk få oppdatert siste versjon av software fortløpende.

Per nå består Svive-serien av tre rutere med hvert sitt nedslagsfelt. Prisen starter på 595 kroner for den rimeligste modellen og går helt opp til 1995 kroner for toppmodellen.

 

Kilde:
Komplett

Annonse